Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Küldetésünk


 

A WAA hitvallása

Elégedettség & élvezet


A Half Marathon des Sables hivatalos szponzoraként úgy gondoljuk, hogy a futás nem csak fizikai kihívás, hanem egyben spirituális utazás is. A fizikai határaink folyamatos feszegetésével az agyunkat megszabadítjuk a stressztől és a folyamatosan ránk nehezedő felelősségtől. 

A WAA arra törekszik, hogy a versenyzőket megszabadítsa a technikai aggályoktól és mindössze annyi legyen a feladatod, hogy élvezd a pillanatot.

A termékfejlesztés minden egyes szakaszában a kényelmedet és a nyugalmadat tarjuk a szemünk előtt, s prioritásként kezeljük.

A sport az élvezetekről szól. Mi, a WAA-nál igyekszünk belecsepegtetni ezt az elégedettséget és szabadságot a termékeinkbe. Minden lehetséges csavar és fejlesztés után örülünk a szemünk elé kerülő végterméknek – és őszintén reméljük, hogy te is legalább annyi örömöd leled benne, mint mi. A futásnak egyszerűnek, szórakoztatónak és egészségesnek kell lennie. Adjunk hát neki egy kis színt!

 

A WAA termékek

Tömör kényelem


Számunkra a WAA-nál nálunk a te kényelmed az elsődleges. A sportban a kényelem gyakran rímel a könnyedséggel és a praktikussággal. És éppen ez az oka annak, hogy különleges figyelmet fordítunk a termékeink előállításánál használt anyagok súlyára és összenyomhatóságára/kompresszibilitására.

Meggyőződésünk, hogy minden egyes gramm és centiméter igenis számít egy sportolónál. Függetlenül attól, hogy amatőr sportoló vagy-e, aki a maximális kényelemre törekszik, amikor elindul falni a napi kilométer adagját, vagy tapasztalt/profi sportoló, aki a bolygó legnehezebb versenyein indul el és hozza ki magából a maximumot, a WAA-ra mindig számíthatsz.

 

A WAA csapata.

Keresés